Tegnap volt a tánc világnapja. A harmónia, a zene, a tánc szerelmesei látványos programokkal ünnepeltek ezen a napon. Délelőtt flashmob volt a Margit hídon, s egész napos, reggeltől estig tartó program, bemutatókkal, közös tánccal a Műcsarnok Táncteraszán. Hasonló programokon vehetettek részt a tánc kedvelől Magyarország nagyvárosaiban és kisebb településein is.

Látva a az átszellemült arccal táncoló fiatalokról, idősebbekről készült képeket a híradásokban, eszembe jutott, hogy van nekünk egy világhírű tánccsoportunk is, akiket látva mindig nagyot dobban a szívem az örömtől. 

Hogy miért? Mert ha őket látom, ahogy őket nézem, újra megerősíthettem azt a hitem, hogy mondjon bárki, bármit a világ legnagyobb csodája, az ember maga, hiszen képes akkor is túllépni a gondjain, ha nincs mivel... Elegánsan, bájosan, hittel és hatalmas akarattal átgördül rajta...

Tessék nézni, ők azok, akik megtalálták a csodát, a Gördülő Tánccsoport... (csak egy kattintás és megismerhetitek őket!)

...s ha már éppen az adóbevallások idején járunk kigördült a fejemből egy gondolat...  Van 1 %-unk, amivel egy jó ügyet támogathatunk, talán nem kell annyit gondolkodnunk, kiket ajándékozzunk meg vele...


 

(foto: magyarszo.com, youtube video )